Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

JPS Medical lanserer Advanced Isolation Gown for forbedret beskyttelse

Shanghai, juni 2024 - JPS Medical Co., Ltd er stolte av å kunngjøre lanseringen av vårt nyeste produkt, Isolation Gown, designet for å gi overlegen beskyttelse og komfort for helsepersonell og pasienter.Som en ledende leverandør av medisinske forbruksvarer, fortsetter JPS Medical å innovere og levere høykvalitetsløsninger som møter de utviklende behovene til helsesektoren.

Produktfunksjoner:

Materialer av høy kvalitet: Våre isolasjonskjoler er laget av førsteklasses ikke-vevd stoff, som sikrer holdbarhet og effektiv barrierebeskyttelse mot væsker og patogener.Stoffet er lett, pustende og motstandsdyktig mot riving, og gir maksimal komfort og beskyttelse.

Omfattende beskyttelse: Våre isolasjonskjoler er designet for å dekke overkropp, armer og ben, og tilbyr hele kroppen dekning for å minimere eksponering for smittestoffer.De elastiske mansjettene, midjebåndene og den justerbare halsen sikrer en sikker og komfortabel passform for alle brukere.

Forbedret sikkerhet: Kjolene er behandlet med et spesielt belegg som øker væskemotstanden, noe som gjør dem ideelle for bruk i høyrisikomiljøer som sykehus, klinikker og laboratorier.De oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og gir pålitelig beskyttelse for helsepersonell.

Allsidige bruksområder: Våre isolasjonskjoler er egnet for en rekke medisinske omgivelser, inkludert pasientbehandling, kirurgiske prosedyrer og laboratoriearbeid.De er også effektive i ikke-medisinske miljøer der hygiene og infeksjonskontroll er avgjørende, for eksempel matforedling og industrielle applikasjoner. 

Miljøvennlig: JPS Medical er forpliktet til bærekraft.Våre isolasjonskjoler er designet for å være engangs, men likevel miljøvennlige, og sikrer at de kan kastes trygt og ansvarlig etter bruk.

Peter Tan, daglig leder for JPS Medical, kommenterte: "Sikkerheten og velværet til helsepersonell er våre toppprioriteter. Våre isolasjonskjoler er konstruert for å gi det høyeste nivået av beskyttelse uten at det går på bekostning av komforten. Vi er sikre på at våre kjoler vil bli en viktig del av infeksjonskontrollprotokoller i helseinstitusjoner over hele verden."

Jane Chen, viseadministrerende direktør, la til: "I disse utfordrende tider kan viktigheten av pålitelig verneutstyr ikke overvurderes. Våre isolasjonskjoler representerer vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon, og vi er stolte av å støtte det globale helsevesenet med produkter de kan tillit."

JPS Medical inviterer helsepersonell og distributører til å utforske våre isolasjonskjoler og andre medisinske forbruksvarer.For mer informasjon og for å legge inn bestillinger, vennligst besøk vår nettside på jpsmedical.goodao.net.

Om JPS Medical Co., Ltd:

JPS Medical Co., Ltd er en ledende leverandør av innovative helsetjenester, dedikert til å forbedre pasientresultater og forbedre kvaliteten på behandlingen.Med fokus på fortreffelighet og innovasjon, er JPS Medical forpliktet til å drive positiv endring i helsesektoren og gi helsepersonell i stand til å gi best mulig omsorg til sine pasienter.

Hva er isolasjonskjoler til?

Isolasjonskjoler er beskyttende plagg som brukes i helsevesenet for å beskytte helsepersonell, pasienter og besøkende mot overføring av smittestoffer.Her er deres primære funksjoner og formål:

Barrierebeskyttelse: Isolasjonskjoler gir en fysisk barriere mot patogener, kroppsvæsker og forurensninger, og bidrar til å forhindre spredning av infeksjoner.

Personlig beskyttelse: De beskytter helsepersonell mot eksponering for smittestoffer under pasientbehandling, prosedyrer og interaksjoner.

Forebygging av krysskontaminering: Ved å bruke isolasjonskjoler reduserer helsepersonell risikoen for overføring av patogener fra pasient til pasient eller til andre områder innenfor helseinstitusjonen.

Sterilitetsvedlikehold: I sterile miljøer bidrar isolasjonskjoler til å opprettholde steriliteten i området og beskytte pasienter med svekket immunsystem.

Overholdelse av infeksjonskontrollprotokoller: De er en del av standard forholdsregler og infeksjonskontrollprotokoller, som sikrer at helseinstitusjoner overholder sikkerhets- og helseforskrifter.

Isolasjonskjoler er vanligvis laget av materialer som gir væskemotstand, for eksempel ikke-vevde stoffer, polyetylen eller polypropylen, og er designet for å dekke overkroppen, armene og ofte bena i varierende grad, avhengig av beskyttelsesnivået som kreves.De brukes i ulike omgivelser, inkludert sykehus, klinikker, laboratorier og under operasjoner eller prosedyrer der det er risiko for eksponering for smittsomme materialer.

Hvilken klasse er en isolasjonskjole?

Isolasjonskjoler er klassifisert basert på tiltenkt bruk og beskyttelsesnivået de gir.I følge Association for the Advancement of Medical Instrumentation (AAMI) standarder faller isolasjonskjoler inn i forskjellige klasser eller nivåer, definert av barriereytelsen.Nivåene er som følger:

Nivå 1: Gir minimal beskyttelse.Egnet for grunnleggende pleie og standard isolasjon, og gir beskyttelse mot lett væskekontakt.

Nivå 2: Gir lav beskyttelse.Brukes for lavrisikosituasjoner, som involverer prosedyrer som å ta blod eller suturere, der det er lav risiko for væskeeksponering.

Nivå 3: Gir moderat beskyttelse.Egnet for situasjoner med middels risiko, inkludert arteriell blodprøvetaking, innsetting av en intravenøs slange, eller på akuttmottak, der moderat væskeeksponering kan forekomme.

Nivå 4: Gir det høyeste nivået av beskyttelse.Brukes i høyrisikosituasjoner som kirurgi, hvor det er høy risiko for væskeeksponering og patogenoverføring.

Disse klassifiseringene hjelper helseinstitusjoner med å velge riktig kjole basert på de spesifikke behovene og risikoene ved prosedyrene som utføres.


Innleggstid: Jul-08-2024