Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Pepa Polu Pepa Lapaau

ʻO ka Lapaʻau Wrapper Sheet Blue Pepa he mea paʻa paʻa a paʻa ʻole i hoʻohana ʻia no ka hoʻopili ʻana i nā mea lapaʻau a me nā lako no ka sterilization. Hāʻawi ia i kahi pale e kū'ē i nā mea haumia ʻoiai e ʻae ana i nā mea hana sterilizing e komo a sterilize i nā mea i loko. ʻO ke kala polū e maʻalahi ke ʻike ma kahi hoʻonohonoho maʻi.

He aha ka Lapaʻau Wrapper Sheet Blue Pepa?

ʻO ka Pepa Lapaʻau Wrapper Sheet Blue he ʻano mea hoʻopili sterile i hoʻohana ʻia i nā hoʻonohonoho mālama olakino e hoʻopaʻa i nā mea lapaʻau a me nā lako no ka sterilization. Hoʻolālā ʻia kēia pepa polū e hāʻawi i kahi pale e kūʻē i nā mea haumia ʻoiai e ʻae ana i nā mea hoʻomaʻemaʻe e like me ka mahu, ethylene oxide, a i ʻole ka plasma e komo a hoʻomaʻemaʻe i nā mea i loko. Kōkua ke kala polū me ka ʻike maʻalahi a me ka hoʻokele ʻike i loko o nā kaiapuni lapaʻau. Hoʻohana maʻamau ʻia kēia ʻano pepa wīwī i loko o nā halemai, nā keʻena niho, nā keʻena lāʻau holoholona, ​​a me nā keʻena keʻena e hōʻoia i ka paʻa ʻole o nā mea lapaʻau a me nā lako a hiki i ka mākaukau no ka hoʻohana.

He aha ka mea i manaʻo ʻia e hoʻohana ʻia i ka Pepa Blue Wrapper Sheet?

ʻO ka hoʻohana ʻia ʻana o ka Medical Wrapper Sheet Blue Paper e lawelawe ʻia ma ke ʻano he mea hoʻopili sterile no nā mea lāʻau lapaʻau a me nā lako e pono ai ke hana i ka sterilization. ʻO kāna mau hana mua:

Hoʻomākaukau ʻana i ka sterilization:

● Hoʻohana ʻia ia e wīwī i nā mea lapaʻau a me nā lako ma mua o ka waiho ʻana i loko o kahi autoclave a i ʻole nā ​​​​mea hana sterilization ʻē aʻe.

● Hoʻomau i ka Sterility: Ma hope o ka sterilization, mālama ka wīwī i ka sterility o nā mea a hiki i ka hoʻohana ʻia ʻana, e hāʻawi ana i kahi pale hilinaʻi e kūʻē i nā mea haumia.

Hoʻohālikelike me nā ʻano hana hoʻomake ʻia:

● Hoʻomaʻamaʻa mahu:Hiki i ka pepa ke komo i ka mahu, e hōʻoia ana e hoʻomaʻemaʻe pono ʻia nā mea i loko.

● Ethylene Oxide a me Plasma Sterilization: Ua kūpono pū me kēia mau ʻano sterilization, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka versatility i nā ʻano lāʻau lapaʻau.

ʻIke a me ka lawelawe ʻana:

● Kākoʻo kala: ʻO ke kala polū ke kōkua i ka ʻike maʻalahi a me ka hoʻokaʻawale ʻana o nā pūʻolo sterile i kahi hoʻonohonoho lapaʻau.

● Paʻa: Hoʻolālā ʻia e kū i ke kaʻina hana sterilization me ka ʻole o ka haehae ʻana a i ʻole ka hoʻopaʻapaʻa ʻana i ka sterility o nā mea i kāwili ʻia.

ʻO ka holoʻokoʻa, he mea nui ka Medical Wrapper Sheet Blue Paper no ka hōʻoia ʻana i ka mālama ʻia ʻana o nā mea lapaʻau a me nā lako me ka hoʻomaʻemaʻe maikaʻi ʻia a noho ʻole a hiki i ka wā e pono ai no ka mālama maʻi.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-19-2024