Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Forbedrer sikkerhet og komfort: Vi introduserer engangs skrubbedresser av JPS Medical

Shanghai, 31. juli 2024 – JPS Medical Co., Ltd er stolte av å kunngjøre lanseringen av vårt nyeste produkt, Disposable Scrub-drakter, designet for å gi overlegen beskyttelse og komfort for helsepersonell og pasienter. Disse skrubbedressene er laget av SMS/SMMS flerlagsmateriale, og bruker avansert ultralydforseglingsteknologi for å tilby økt sikkerhet og pålitelighet i medisinske miljøer.

Overlegent materiale for optimal beskyttelse

Våre engangsskrubbedresser er laget av SMS (Spunbond-Meltblown-Spunbond) og SMMS (Spunbond-Meltblown-Meltblown-Spunbond) materialer, som kombinerer flere lag for å sikre eksepsjonell beskyttelse og komfort. Det flerlags stoffet gir økt motstand mot passasje av bakterier og væsker, noe som gjør det til et ideelt valg for bruk i operasjonsrom og andre sterile miljøer.

Ultrasonisk forseglingsteknologi: Denne avanserte teknologien eliminerer sømmer som kan kompromittere integriteten til skrubbedressen, og sikrer en sterk og holdbar barriere mot forurensninger.
Multifunksjonelt stoff: SMS/SMMS-komposittstoffet gir ikke bare beskyttelse, men sikrer også pusteevne og komfort, reduserer risikoen for våt penetrering og holder brukeren tørr og komfortabel gjennom hele skiftet.
Designet for ulike medisinske behov

Våre engangsskrubbedresser henvender seg til et bredt spekter av medisinsk personell, inkludert kirurger, medisinsk personell og pasienter. Draktene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og konfigurasjoner for å møte de spesifikke behovene til forskjellige brukere.

Fargealternativer: blå, mørkeblå, grønn
Materialevekt: 35 – 65 g/m² SMS eller SMMS
Designvariasjoner: Tilgjengelig med 1 eller 2 lommer, eller ingen lommer
Emballasje: 1 stk/pose, 25 poser/kartong (1×25)
Størrelser: S, M, L, XL, XXL
Utskjæringsalternativer: V-hals eller rund hals
Buksedesign: Justerbart knytebånd eller elastisk midje
Forpliktelse til kvalitet og sikkerhet

JPS Medical er dedikert til å tilby medisinske forbruksvarer av høy kvalitet som oppfyller de strenge standardene for helsemiljøer. Våre engangsskrubbedresser er designet for å gi maksimal beskyttelse samtidig som de sikrer komfort og brukervennlighet for medisinsk personell.

Peter Tan, daglig leder for JPS Medical, uttaler: "Våre engangsskrubbedresser reflekterer vår forpliktelse til innovasjon og kvalitet. Ved å bruke avanserte materialer og teknologi er vi i stand til å tilby produkter som forbedrer sikkerheten og komforten til både helsepersonell og pasienter.»

Jane Chen, viseadministrerende direktør, legger til: "Vi forstår viktigheten av pålitelig beskyttelsesbruk i medisinske omgivelser. Skrubbedraktene våre er designet for å møte de høyeste standardene for sikkerhet og komfort, og sikrer at medisinsk personell kan utføre sine oppgaver med tillit.»

For mer informasjon om våre engangsskrubbedresser og andre medisinske forbruksvarer, vennligst besøk vår nettside påhttps://www.jpsmedical.com/disposable-scrub-suits-product/.


Innleggstid: Aug-05-2024