Shanghai JPS Medical Co., Ltd.

Shanghai JPS Medical Co., Ltd introduserer høykvalitets underpute for forbedret pasientkomfort og pleie

Shanghai, 7. mars 2024 - Shanghai JPS Medical Co., Ltd, en ledende produsent og leverandør av medisinske løsninger, er begeistret over å kunngjøre lanseringen av sitt nyeste produkt,Underpute. Designet med fokus på pasientkomfort og omsorg, representerer Underpad et betydelig tillegg til JPS Medicals omfattende portefølje av høykvalitets medisinske engangsartikler.

DeUnderputeer spesielt utviklet for å gi optimal beskyttelse og komfort for pasienter i ulike helsetjenester, inkludert sykehus, klinikker og langtidspleie. Konstruert med absorberende materialer og en vanntett bakside, tilbyr Underpad overlegen lekkasjebeskyttelse, og holder pasientene tørre og komfortable under bruk.

Nøkkelfunksjoner og fordeler medUnderputeinkludere:

Overlegen absorbsjon:Underpad har en svært absorberende kjerne som raskt låser bort fuktighet, og sikrer tørrhet og komfort for pasientene.

Vanntett bakside:Med en vanntett bakside gir Underpad pålitelig beskyttelse mot lekkasjer og søl, minimerer risikoen for kontaminering og fremmer hygienen.

Myk og skånsom:Designet med myke, ikke-irriterende materialer, gir Underpad en skånsom berøring mot huden, og reduserer risikoen for irritasjon og ubehag for pasienter.

Allsidig bruk:Underpad er egnet for et bredt spekter av bruksområder, inkludert bruk under pasienter under prosedyrer, som en beskyttende barriere for sengetøy og møbler, og for inkontinensbehandling.

"Hos JPS Medical er vi forpliktet til å forbedre pasientkomfort og omsorg gjennom innovative medisinske løsninger," sa Peter, administrerende direktør i JPS Medical. "Vi er glade for å introdusere Underpad som en del av vår pågående innsats for å gi helsepersonell pålitelige produkter som møter de skiftende behovene til pasientbehandling."

Underpad-1
Underpad-2
Underpad-3
Underpad-4

JPS Medicals oppgave er å gi pasienter, leger og medisinsk fagpersonell trygge, praktiske og komfortable produkter, samtidig som de tilbyr partnere de mest effektive og profesjonelle tjenestene. Med internasjonale sertifiseringer som ISO13485, CE og FDA, står JPS Medical som en pålitelig leverandør av medisinske engangsartikler over hele verden.

For mer informasjon om Underpad og andre innovative medisinske løsninger som tilbys av Shanghai JPS Medical Co., Ltd, vennligst besøk den offisielle nettsiden:jpsmedical.goodao.net .


Innleggstid: 21. mars 2024